Ajankohtaista

ILOISEN PORON TARJONTAA 2017

Olet sydämellisesti tervetullut!

Rakkaudella, itselle – Hyvän olon päivä! la 28.10. klo 10–16 Vihdin Pirtillä (Pirtintie 30, Vihti)
Ihanan lempeä ”Rakkaudella, itselle – Hyvän olon päivä” järjestetään nyt jo toista kertaa. Päivä sisältää itsensä kohtaamista ilolla, hyväksyen ja raviten: luvassa on naurujoogaa, hyväksyvää tietoista läsnäoloa, hyvinvointiteemaa sekä ruokailumeditaatiota suussa sulavan catering-lounaan merkeissä. Voit osallistua koko päivään, tai poimia itseäsi kiinnostavat kokonaisuudet. Tule kohdatuksi – ja kohtaamaan itsesi, rakkaudella! Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa itsellesi hyvän olon keidas pimeän syyskauden keskelle! 10 ensimmäiselle koko päivään ilmoittautuneelle on luvassa houkuttelevia etuisuuksia liikuntakeskus Poseidonille. Lisäksi kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan jotain pientä ihanaa Lohjan Life-myymälältä!

Kokopäivälipun hinta on 85€/henkilö. Voit myös koota ryhmän ja ilmoittautua porukassa. Jos ilmoitatte 5 henkilöä kerrallaan, on hinta 75€/hlö, ja 10 ihmistä, vain 65€/hlö! Hinta pitää sisällään ohjauksen sekä kahvit/teet ja catering-keittolounaan. Voit myös poimia vain itseäsi kiinnostavat kokonaisuudet, jolloin pelkkä Naurujooga maksaa 20€, Mitä mindfulness on 20€, Ruokailumeditaatio 30€, Hyvinvointiteema 20€ ja Rakastavan asenteen meditaatio 10€.

Klo 10                                 Sydämellisesti tervetuloa

Klo 10.30-11.30                  Naurujooga

klo 12-13                            Mitä mindfulness on & yhteistä harjoittamista

Klo 13-14                            Ruokailumeditaatio

Klo 14.15-15.15                  Hyvinvointiteema: tunnetaitoja, hyväksyntää ja jaksamista

Klo 15.30-16                       Rakastavan asenteen meditaatio

Ohjaaja:                             Päivän ohjaa Elina Porokka: mindfulness-ohjaaja CFM®, EASEL® -Coach työnohjaaja, naurujoogaohjaaja / Iloinen poro: www.iloinenporo.fi.

Catering:                            Tiina Peräkylä / Eväskasari: www.evaskasari.com.

Ruokaraaka-aineet:          Mainio Puutarha: www.mainiopuutarha.fi

Ilmoittautumiset 28.9. mennessä: elina(at)iloinenporo.fi tai puh. 044 33 78338. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi, sekä mihin osioihin haluat osallistua. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kevään 2018 kurssit ovat suunnittelun alla! Jos sinulla on toiveita kurssiajankohdista ja paikkakunnista, voit ottaa yhteyksiä ja ehdottaa sinulle sopivaa ajankohtaa ja toivepaikkakuntaa – otan ilolla toiveita vastaan!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!