Ajankohtaista

TULE MUKAAN:

Mindfulnesstunti Sinulle ke 29.11. ja ke 13.12. klo 18-19

Tervetuloa hyväksyvän tietoisen läsnäolon maailmaan, harjoittamaan ohjatusti mindfulness-menetelmän mukaisesti! Voit olla vasta-alkaja tai kokenut mindfulness-harjoittaja, illat rakennetaan osallistujien mukaan. Voit osallistua vain toiseen iltaan, tai molempiin: mindfulnessharjoittaminen on vähän niinkuin jumpassa käyminen. Mitä enemmän harjoitat, sitä enemmän omat läsnäolon taidot kasvavat. Ota aikaa itsellesi ja tule mukaan!

Paikka: Happylifestyle- Hali Hyvinvointikeskus
Osoite: Asemantie 1 A,  2. kerros, Nummela
Hinta: 20€ / ilta. Ilmoittaudu edeltävän viikon perjantaihin mennessä (24.11. sekä 8.12.): elina(at)iloinenporo.fi tai 044-3378 338. 

Neljä uutta työnohjaus/coachausryhmää starttaa kevätkauden 2018 ajaksi – ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko ottaa aikaa itsellesi ja omalle työssä kehittymisellesi? Kaipaatko suunnan kirkastusta, lisää motivaatiota tai eväitä palautumiseen? Tervetuloa työnohjausryhmään, josta saat tukea ja eväitä itsellesi ja toiminnallesi!

Työnohjaus on tavoitteellista oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Onnistuneesta työnohjauksesta hyötyvät niin ohjattava, asiakkaat kuin tuottavuuskin. Ryhmätyönohjaus antaa mahdollisuuden tavata muita samassa työtilanteessa olevia, verkostoitua ja saada vertaistukea. Työnohjaustapaamisissa saat eväitä omaan työhösi sinun tarpeidesi pohjalta.

Alkavat ryhmät ovat:

  • eläinsuojelualalla toimivien ryhmä
  • eläinten parissa toimivien ryhmä
  • lasten leirijärjestöjen toimijoiden oma ryhmä
  • sekä yrittäjien oma ryhmä

Kullekin ryhmälle on lukkoonlyödyt päivämäärät: tapaamme viisi kertaa kevään aikana, joko Vihdin Vanjärvellä tai Helsingissä. Kysy tarkemmat päivämäärät sähköpostilla! Kukin tapaaminen kestää 2 tuntia kerrallaan. Kokonaishinta keväälle on 440 euroa + alv 24% / hlö. 

Kuhunkin ryhmään mahtuu viisi osallistujaa: oletko sinä yksi heistä? Vastaan mielelläni kysymyksiin ja valotan työnohjausta ja ryhmien toimintaa enemmän, ota siis rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu 8.12. mennessä: elina(at)iloinenporo.fi / puh. 044-3378338.

ILOISEN PORON TARJONTAA

  • Vapaita työnohjausaikoja varattavissa! Mahdollisuus tavata työhuoneessani Vihdin Vanjärvellä, Sinun tiloissasi, tai uutuutena Helsingissä.
  • Koulutus- tai virkistyspäivä tulossa, mutta ohjelma puuttuu? Tilaa haluamasi luento, workshop tai koulutus stressinhallinnasta, tunnetaitoista ja hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta.
  • Pidä huolta työporukkasi hyvinvoinnista ja tilaa TyKy-päivä toiveidenne mukaan! Kurkista ideoita täältä.
  • Ota yhteyttä: elina(at)iloinenporo.fi tai 044-3378 338.

ILOISEN PORON BLOGI NÄKI PÄIVÄNVALON!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan lukemaan, ja pohtimaan elämää kanssani!