TULE MUKAAN:

Avoimet ovet Cardehummassa 23.8. klo 12-16

Tervetuloa Avoimiin oviimme! Esittelemme tilan eläimiä sekä Cardehumman ja Iloisen poron yhteistyötä. Kerromme mm. stressinhallintatyökaluista, hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta sekä työnohjauksesta. Mahdollisuus pysähtyä itsesi, työsi ja hyvinvointiteeman äärelle eläinystävien ja levollisen maalaismaiseman ympäröimänä.

Toimintamme sopii työyhteisöille, yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka tarvitsevat hengähdyshetkiä ja haluavat löytää uusia voimavaroja. Avoimissa ovissa on mahdollista tutustua olisiko tässä mahdollinen työhyvinvoinnin lisäyskeino!

Eläimistä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, jokainen on tervetullut omista lähtökohdistaan käsin.

Varaa paikkasi Avoimiin oviin viimeistään 16.8. sähköpostilla  info(at)cardehumma.fi tai puhelimitse 040 5671 667 / Ulla Hukka.  Kerrothan samalla kuinka monta henkilöä teiltä on tulossa ja moneltako suunnilleen saavutte. Osoitteese on Cardehumma, Toivolantie 115, 12600 Läyliäinen / Loppi. Sydämellisesti tervetuloa!

Työnohjaus- ja coachausaikoja varattavissa – eläinten kanssa tai ilman!

Mahdollisuus tavata työhuoneessani Vihdin Vanjärvellä työparini Sulo-koiran seurassa, Sinun omissa tiloissasi, tai yhteistyökumppanini Ulla Hukan Cardehumma-tilalla Lopella, missä työpareinamme on tarvittaessa tilan vuohet, kissat, koirat ja hevoset Tiedustele lisää: elina(at)iloinenporo.fi.

 

 

 

Eläinavusteisia hyvinvointipäiviä ja -kursseja & koulutuksellisia työhyvinvointipäiviä 

Iloinen poro ja Cardehumma tarjoavat yhdessä eläinavusteisia hyvinvointipäiviä ja -kursseja, koulutuksellisia työhyvinvointipäiviä ja TyKy-päiviä.

Toiminta sopii työyhteisöille, yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka tarvitsevat hengähdyshetkiä ja haluavat löytää uusia voimavaroja. Laitetaan yhdessä työyhteisönne hyvinvointi etusijalle!

Iloinen poro / Elina Porokka on sosionomi sekä tunnetaitoihin ja mindfulnessiin erikoistunut työnohjaaja. Iloinen poro tarjoaa stressinhallintaa, voimavaroja, työhyvinvointia sekä hyväksyvää tietoista läsnäoloa niin yksilöille kuin ryhmillekin. www.iloinenporo.fi

Cardehumma / Ulla Hukka on talliyrittäjä, jonka laajasta osaamisesta löytyvät mm. Ihminen tavattavissa terapia, sosiaalipedagoginen hevos-ja koiratoiminta sekä Eläinavusteinen valmennus. Tilan eläimiin kuuluvat kissat, koirat, vuohet, kanat, ankat ja hevoset. www.cardehumma.fi

Mindfulness- ja TyKy-päiviä Sinulle ja työyhteisöllesi

Saisiko olla stressinhallintaa, voimavaroja ja hengähdyshetkiä? Tilaa juuri teidän yhteisöllenne sopiva kokonaisuus mindfulnessia ja tunnetaitoja! Kysy lisää ja varaa oma kokonaisuutesi: elina(at)iloinenporo.fi.

 

 

Iloisen poron Hengähdysposti!

Jos tahdot päiviisi lisää taukoja ja läsnäoloa, tule Iloisen poron uutiskirjeen tilaajaksi! Saat lahjaksi tekemäni äänitteen ”Hengityksen ankkuripaikka”, joka antaa hengähdyshetkiä hektiseen arkeen. Klikkaa tästä, seuraa ohjeita, ja astu mukaan hengittelemään