Ajankohtaista

TULE MUKAAN:

ILOISEN PORON HENGÄHDYSPOSTI!

Jos tahdot päiviisi lisää taukoja ja läsnäoloa, tule Iloisen poron uutiskirjeen tilaajaksi! Saat lahjaksi tekemäni äänitteen ”Hengityksen ankkuripaikka”, joka antaa hengähdyshetkiä hektiseen arkeen. Klikkaa tästä ja astu mukaan hengittelemään

KEVÄÄN KURSSEJA

Mindfulnesstunti joka sunnuntai Nummelan Halissa klo 17.30-18.30

Tammi- ja helmikuussa on luvassa Iloisen poron mindfulnesstunteja ihanassa Nummelan Halissa! Käteismaksu Halin tunneille 15€ tai tuntikortista kerta. Jos osallistujia riittää, tunti saattaa vakiintua koko kevään ajaksi Haliin. Lue lisää Halin omilta sivuilta.

Mindfulness-viikonloppukurssi Nummelassa 24.-25.2. klo 10-16

Kokemuksellisella viikonloppukurssilla pääset tutustumaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon maailmaan ja saat hyvät eväät mindfulness – harjoittamiseen. Hintaan kuuluu ohjauksen ja kirjallisen materiaalin lisäksi meditaatiotallenteet, joiden avulla itsenäistä harjoittamista on helppo jatkaa. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut mindfulness-harjoittaja. Päivät järjestetään Happylifestyle- Hali Hyvinvointikeskus Nummelassa (Osoite: Asemantie 1A, 2.kerros, 03100 Nummela). Hinta: 195€/hlö. Kaverialennus: 2 osallistujaa 350€. Ilmoittaudu mukaan 29.1. mennessä: elina(at)iloinenporo.fi tai puh. 044 33 78338.

8 viikon Mindfulness MBSR-kurssi Nummelassa torstaisin 8.3.–26.4.2018 klo 17.30-20

Tuntuuko elämä suorittamiselta? Tahtoisitko tutustua itseesi paremmin, sekä löytää iloa ja hyväksyntää elämääsi? Haluatko oppia hallitsemaan stressiä ja olemaan tässä hetkessä arvostelematta ja hyväksyen?

Vaikuttava 8 viikon kurssi sopii sinulle, joka haluat tutustua itseesi entistä paremmin ja alkaa elää tietoisempaa elämää hyväksynnän viitoittamana. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut mindfulness-harjoittaja. Kurssiin kuuluu viikoittaisten tapaamisten lisäksi omakohtainen harjoittaminen sekä yksi ohjattu hiljaisuuden päivä, joka pidetään lauantaina 14.4. klo 10-17. Kurssipaikkana on Happylifestyle- Hali Hyvinvointikeskus Nummelassa (Osoite: Asemantie 1A, 2.kerros, 03100 Nummela).

Hinta 355€/osallistuja, sisältää kurssimateriaalit, meditaatiotallenteet ja ohjauksen (yhteensä 27 tuntia). Kaverialennus on 690€/2 henkilöä: houkuttele vaikkapa ystäväsi, sisaruksesi, puolisosi tai mummosi mukaan! Huomaathan, että eläkeläiset/työttömät/opiskelijat/kotiäidit voivat kysyä kurssille alennuspaikkaa!

Poimintoja edellisen kurssin palautteista:

  • ”Sain kurssilta konkreettisia vinkkejä selättää kiireen tuntu ja nauttia tästä hetkestä.”
  • ”Ohjaaja oli iloinen ja rauhallinen ja turvallinen.”
  • ”Suosittelisin kurssia ihmisille, jotka etsivät jotain ratkaisua ja apua elämäänsä stressin keskelle.”
  • ”Kurssi on hyvä kokonaisuus ja hyvin rakennettu.
  • ”Oli tervetullut, turvallinen ja kiitollinen olo.”

Ilmoittaudu mukaan elämäsi matkalle 8.2. mennessä: elina(at)iloinenporo.fi, tai puh. 044 33 78338. Lämpimästi tervetuloa!

Rakkaudella, itselle – Hyvän olon päivä! la 10.3. klo 10–15 goes Tampere!

Ihanan lempeä ”Rakkaudella, itselle – Hyvän olon päivä” järjestetään nyt yleisön pyynnöstä Tampereella! Varaa itsellesi hyvän olon keidas keväälle, ja ilmoittaudu mukaan! Kokopäivälipun hinta on 60 €. Hinta pitää sisällään ohjauksen sekä kahvin/teen ja catering-keittolounaan. Voit myös poimia vain itseäsi kiinnostavat kokonaisuudet, jolloin pelkkä naurujooga maksaa 20€, mindfulness-osio 20 €, ruokailumeditaatio 30€ ja rakastavan asenteen meditaatio 10€. Tiedustele allekirjoittaneelta lisää ohjelmasta! 

Ilmoittautumiset 8.2. mennessä: elina(at)iloinenporo.fi tai puh. 044 33 78338. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi, sekä osallistutko koko päivään vai johonkin yksittäiseen osioon. Tule kohtaamaan itsesi, rakkaudella. Lämpimästi tervetuloa!

ILOISEN PORON MUU TARJONTA

  • Stressinhallintaa käytännössä! Säännölliset mindfulnessohjaukset työyhteisönne tarpeisiin ovat nyt tilattavissa keväälle 2018. Kysy lisää ja varaa oma tuntisi: elina(at)iloinenporo.fi tai 044-3378338!
  • Vapaita työnohjausaikoja varattavissa! Mahdollisuus tavata työhuoneessani Vihdin Vanjärvellä, tai Sinun tiloissasi.
  • Koulutus- tai virkistyspäivä tulossa, mutta ohjelma puuttuu? Tilaa naurujoogaa, mindfulnessia tai haluamasi luento, workshop tai koulutus stressinhallinnasta, tunnetaitoista ja hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta. 
  • Pidä huolta työporukkasi hyvinvoinnista ja tilaa TyKy-päivä toiveidenne mukaan! Kurkista ideoita täältä.
  • Ota yhteyttä: elina(at)iloinenporo.fi tai 044-3378 338.

ILOISEN PORON BLOGI NÄKI PÄIVÄNVALON!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan lukemaan, ja pohtimaan elämää kanssani!