TULE MUKAAN:

Mindfulnesskurssi etänä (6 kertaa)

Nyt on tärkeää keskittyä siihen, mihin voimme vaikuttaa, ottaa rehellisesti syleilyyn kaikki esiin nousevat tunteet ja kääntää katsetta hyvyyteen. Tätä kaikkea pääsemme harjoittamaan yhdessä ja turvallisesti etänä! Kurssilla jokainen osallistuu omalta kotisohvaltaan, saaden näin ohjauksen ja ryhmän tuen juuri sinne missä on.

Tasapainottava kurssikokonaisuus kutsuu sinua, joka haluat pysähtyä itsesi äärelle ja kylvää läsnäolon siemeniä elämääsi. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut mindfulness-harjoittaja. Teemme yhdessä hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoituksia helppokäyttöisen etäyhteyden avulla. Varmista, että sinulla on tietokone/älypuhelin ja nettiyhteys, sekä varusta itsellesi rauhallinen tila, miellyttävä istuma- tai makuupaikka, mukavaa vaatetta, villasukat, viltti ja pieni tyyny.

Ajankohta:       Tiistaisin 21.4 – 26.5. klo 10-11.15  (Saavuthan linjoille hyvissä ajoin: avaan yhteyden n. klo 9.45)

Hinta:                40 € / osallistuja (sis. 6 x 1h 15 min)

Ohjaaja:            Elina Porokka: mindfulness-ohjaaja CFM®, EASEL® -Coach työnohjaaja/ www.iloinenporo.fi.

Tiedustelut:    elina@iloinenporo.fi tai puh. 044 33 78338. Ilmoittaudu 14.4. mennessä.

 SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!

Iloisen poron Hengähdysposti!

Jos tahdot päiviisi lisää taukoja ja läsnäoloa, tule Iloisen poron uutiskirjeen tilaajaksi! Saat lahjaksi tekemäni äänitteen ”Hengityksen ankkuripaikka”, joka antaa hengähdyshetkiä hektiseen arkeen. Klikkaa tästä, seuraa ohjeita, ja astu mukaan hengittelemään