Moi!

Olen Elina Porokka, nainen Iloisen poron takana. Taustoiltani olen sosionomi (AMK), lähihoitaja, mindfulness-ohjaaja CFM®, EASEL® -Coach työnohjaaja,  naurujoogaohjaaja, äiti, vaimo, ystävä. Erityisosaamistani ovat tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla sekä mindfulness. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n jäsen.

Teen työnohjaajan ja mindfulnessohjaajan töitä Iloisen poron kautta. Asiakkaitani ovat mm. Helsingin Diakonissalaitos sekä Vihdin Kriisikeskus. Lisäksi toimin pienimuotoisesti Familarin alihankkijana lastensuojelun avopalveluissa, tehden perhetyötä ja ammatillisen tukihenkilön tehtäviä.

Aiempaa työkokemusta minulla on päivähoidon saralta ja kolmannelta sektorilta. Olen työskennellyt mm. vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä Parasta Lapsille -lastensuojelujärjestössä ja nuorisotoiminnan koordinaattorina SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistyksessä. Töihini on sisältynyt rekrytointia, perehdyttämistä ja kouluttamista (train the trainer), koulutuskokonaisuuksien ja -materiaalien suunnittelua ja tuottamista, leirejä ja konkreettista lapsi- ja nuorisotoimintaa. 

Olen vastuuni tunteva ohjaaja, kouluttautuen ja täydentäen osaamistani jatkuvasti. Kunnioitan Sinua ja Sinun matkaasi. Luvallasi kuljen rinnallasi matkaasi helpottaen, tarjoten oman työkalupakkini hyödynnettäväksesi. Olen ohjaamisen ammattilainen sekä rehellinen, herkkä ja luotettava ihminen, jolle puhua, joka kuuntelee ja auttaa Sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa.

Toimintani perustuu minulle merkityksellisiin arvoihin: myötätuntoon, iloon, rehellisyyteen ja aitouteen, kunnioitukseen ja luottamuksellisuuteen. Jos valitset Iloisen poron rinnallakulkijaksesi, olen valmiina astumaan seikkailuun kanssasi! Ota yhteyttä!

”Et voi pysäyttää aaltoja, mutta voit oppia surffaamaan niillä.”

Elina / Iloinen poro

044-3378 338

elina(at)iloinenporo.fi