Iloinen poro

Moi!

Olen Elina Porokka, nainen Iloisen poron takana. Taustoiltani olen sosionomi (AMK), lähihoitaja, mindfulness-ohjaaja CFM®, EASEL® -ohjaaja, EASEL® -Coach työnohjaaja STOry,  naurujoogaohjaaja, äiti, vaimo, ystävä. Erityisosaamistani ovat tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla, mindfulness ja vapaaehtoistoiminta. Lisämausteena toimii eläinavusteisuus. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n jäsen.

Sosionomina ja lähihoitajana kartutin ammatillista osaamistani pääosin kolmannen sektorin, päivähoidon ja leiritoiminnan saroilla. Työskentelin vuosia mm. SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistyksessä ja Parasta Lapsille -lastensuojelujärjestössä. Töihini on sisältynyt rekrytointia, perehdyttämistä ja kouluttamista, koulutuskokonaisuuksien ja -materiaalien suunnittelua ja tuottamista sekä konkreettista lapsi- ja nuorisotoimintaa. Naurujoogaohjaajaksi valmistuin vuonna 2012, EASEL®-työnohjaajaksi 2014 ja mindfulness CFM®-ohjaajaksi 2016.

Olen vastuuni tunteva ohjaaja, kouluttautuen ja täydentäen osaamistani jatkuvasti. Kunnioitan Sinua ja Sinun matkaasi. Luvallasi kuljen rinnallasi matkaasi helpottaen, tarjoten oman työkalupakkini hyödynnettäväksesi. Olen ohjaamisen ammattilainen sekä rehellinen, herkkä ja luotettava ihminen, jolle puhua, joka kuuntelee ja auttaa Sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa. Iloinen poro tarjoaa työnohjausta, coachausta, mindfulnessia ja naurujoogaa. Otathan yhteyttä!

Luethan myös Miksi teen mitä teen?

Ihanaa, että olet mukana!
Elina / Iloinen poro

Elina Porokka / Iloinen poro