LUENTOJA JA KOULUTTAJAPALVELUA JUURI SINUN TARPEISIIN

Onko järjestöllänne tai työtiimillänne koulutus- tai virkistyspäivä, mutta ohjelma tai luennoitsija puuttuu? Iloinen poro tarjoaa luentoja, workshoppeja, koulutuskokonaisuuksia ja kursseja asiakkaan tarpeen mukaan. Tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla sekä mindfulness ovat erityisosaamistani. Sinun on mahdollista tilata valmis koulutuspäivä tai luento, tai pyytää minua rakentamaan juuri teidän tarpeisiin vastaava kokonaisuus. Hinnat aina sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä: elina(at)iloinenporo.fi / 044 3378 338.

Kokemuksellisia luentoja tunnetaidoista, hyvinvoinnista töissä ja vapaa-ajalla sekä mindfulnessista.

Valmiita koulutus- ja luentopaketteja:

HAU do you do — tunnetaitoja ja koiranelämää -luento, kesto n. 2h

Luennolla käsitellään omien tunteiden vaikutusta koiran kanssa toimimiseen ja kouluttamiseen. Rakkaat koiramme nostattavat meissä monenlaisia tunteita: iloa, ylpeyttä, pelkoja, harmituksia… Toimiessamme karvaisten perheenjäsentemme kanssa kannamme lisäksi tunnepainolastia muista päivän kohtaamisista, sekä aiemmista kokemuksistamme. Olivatpa tunteet sitten koiramme aiheuttamia, muiden ihmisten herättämiä tai vaikkapa muistojen nostattamia, ne ovat todellisia ja vaikuttavat koiran kanssa olemiseen. Tästä ja omien tunnetaitojen kehittämisestä kuulet lisää luennolla. Jos aihe kiinnostaa, niin ota yhteyttä!

AVATAAN TÄSTÄ -tunnetyökaluja vapaaehtoistoimintaan, luennon kesto n. 2h

Luennon teemana on osallistaminen ja sitouttaminen toimintaan sekä tunnetyökalujen löytäminen vapaaehtoisena toimimiseen. Luento sopii kolmannelle sektorille: niin vapaaehtoisille kuin järjestöjen palkallisellekin väelle. Tilaa luento omalle porukallesi!

RAVISTETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ -työnohjauksellinen päivä, kesto n.5h

Etsimme päivän aikana välineitä työnilon lisäämiseen, työssä jaksamiseen ja niihin haasteisiin, joita omassa työssään on kohdannut. Ravistelemme ajatuksiamme lempeässä seurassa, erilaisten menetelmien avulla. Osallistujille tarjotaan tietoa tunneasioista sekä vahvistusta omiin voimavaroihin, jotta päivän jälkeen voisi astella omaan perustehtäväänsä entistä varmemmin askelin. Päivä sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittyä työssään tai vaikkapa vapaaehtoistoiminnassaan. Tilaa koulutuspäivä omalle tiimillesi!

Sinua varten, toiveitasi kuunnellen!

Odotan yhteydenottoasi:

elina(at)iloinenporo.fi tai 044-3378 338