Palvelut

ILOINEN PORO: Työnohjaus – Coachaus – Mindfulness – Naurujooga

Onko sinulle käynyt niin, että hoidat tunnollisesti työsi, hoivaat perheesi ja autat ystäviäsi, mutta unohdat pitää itsestäsi huolta? Tai tunnetko epämääräistä ärtymystä, masentuneisuutta tai ahdistusta ilman sen ihmeempää ”syytä”? Tai tuntuuko elämä jatkuvalta suorittamiselta, etkä tunne todella eläväsi?

Useimmilla meistä on kengässään joku kivi, joka hiertää: stressiä, ahdistusta, vihaa, pelkoja, riittämättömyyden tunteita, menneisyyden haamuja, fyysisiä oireita, vahingollista käyttäytymistä tai ikävien tunteiden pakenemista työhön, syömiseen tai päihteisiin…. Itseään ei tarvitse pitää erilaisena tai viallisena sen vuoksi, että kärsii jostakin. Voi olla lohdullista tietää, että kärsimyksen ei tarvitse jatkua. Jos koet, että nyt olisi aika pysähtyä itsesi äärelle ja löytää uutta elämäniloa, tule mukaan!

Itsensä kohtaamista, itsetuntemusta, myötätuntoa ja hyväksyvää tietoista länsäoloa.

Tunnetaitojen ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon kehittäminen auttavat

Nykytutkimuksen tulokset osoittavat omien ja toisten tunteiden tunnistamisen ja säätelyn olevan yhteydessä fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Tunnetaidot liittyvät myös mm. oppimiseen, itseluottamukseen, stressinhallintaan, työhyvinvointiin sekä toimiviin ihmissuhteisiin.

Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Se on mielen kykyä pysähtyä ja asettua tähän hetkeen. Mindfulness on erityinen tapa huomioida läsnä olevaa hetkeä, hyväksyen, ilman arvostelua. Läsnäolevan tietoisuuden kehittäminen auttaa olemaan levollisemmin myös elämään kuuluvien haasteiden ja ikävien asioiden kanssa.

Työnohjaus ja coachaus auttavat kirkastamaan omaa työnkuvaa tai elämänpolkua, mahdollistavat lisämotivaation löytämisen, uuden uran suunnittelun, muutoksesta selviämisen, erilaisten tunteiden kanssa elämisen sekä itsensä kehittämisen ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Millaiset kysymykset sinua puhuttavat?

Naurulla on valtavasti positiivisia vaikutuksia niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Usein nauramme arjessa kuitenkin liian vähän tai lyhytkestoisesti, emmekä saa kaikkia hyviä vaikutuksia osaksemme. Naurujooga onkin hauska ja lempeä keino lisätä terveyttä ja hyvinvointia elämään.

Iloisen poron palveluiden avulla voit löytää takaisin itsesi äärelle ja oppia toimimaan tarkoituksenmukaisesti, jotta kengässä hiertävä kivi poistuu. Oravanpyörä lakkaa ruokkimasta itse itseään, kun oppii elämään hyväksyvää tietoista elämää. Tule mukaan!