Hyvän elämän avaimia Sinulle

Onko sinulle käynyt niin, että hoidat tunnollisesti työsi, hoivaat perheesi ja autat ystäviäsi, mutta unohdat pitää itsestäsi huolta? Tai tunnetko epämääräistä ärtymystä, masentuneisuutta tai ahdistusta ilman sen ihmeempää ”syytä”? Tai tuntuuko elämä jatkuvalta suorittamiselta, etkä tunne todella eläväsi?

Stressin kourista hyvinvoinnin ja elämänilon äärelle

Iloisen poron tarjonta sopii Sinulle, joka haluat lisätä omaa hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaa-ajalla ja löytää voimavaroja ja hengähdyshetkiä. Sinulle on täällä tilaa, sellaisena kuin olet!

Iloisen poron palveluiden avulla voit löytää takaisin itsesi äärelle ja oppia toimimaan tarkoituksenmukaisemmin ja myötätuntoisemmin arjen eri haasteiden keskellä.

Haluatko lisää:

HENGÄHDYSHETKIÄ & HYVÄKSYNTÄÄ:

Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Se on mielen kykyä pysähtyä ja asettua tähän hetkeen. Mindfulness on erityinen tapa huomioida läsnä olevaa hetkeä, hyväksyen, ilman arvostelua. Läsnäolevan tietoisuuden kehittäminen auttaa olemaan levollisemmin myös elämään kuuluvien haasteiden ja ikävien asioiden kanssa.

Tarjoan Sinulle mindfulness MBSR -ohjausta, jotta voit oppia elämään hyväksyvää ja tietoista elämää, arvostelematta ja rehellisesti. MBSR -menetelmä auttaa tunnistamaan omia stressireaktioitasi, jolloin voit  vapautua niistä, tai opit vastaamaan niihin tarkoituksenmukaisesti. Ahdistus ja muut ikäviltä tuntuvat tunteet helpottavat kun löydät hidastamisen ja lempeän kohtikääntymisen merkityksen. Lue lisää!

MOTIVAATIOTA & MERKITYKSELLISYYTTÄ:

Työnohjaus ja coachaus auttavat kirkastamaan omaa työnkuvaa tai elämänpolkua, mahdollistavat lisämotivaation löytämisen, uuden uran suunnittelun, muutoksesta selviämisen, erilaisten tunteiden kanssa elämisen sekä itsensä kehittämisen ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Millaiset kysymykset sinua puhuttavat?

EASEL® -työnohjauksen ja coachauksen myötä tarjoan Sinulle ammatillista ohjausta erilaisiin työelämän kipukohtiin ja stressipisteisiin. Liikaa töitä, epäselvät vastuunjaot, ongelmat työilmapiirissä, yksinäisyys, muutoksen hallinta, oma jaksaminen, elämänilon puute… Säännöllinen ohjaus auttaa pysähtymään omien ”uutisten” äärelle: mitä Sinulle kuuluu ja mitä tarvitsen nyt, jotta voit toteuttaa työtäsi, kehittyä ammatillisesti ja kukoistaa myös vapaa-ajallani ilman jatkuvaa stressiä ja ahdistusta. Lue lisää!

ILOA & VOIMAVAROJA:

Naurulla on valtavasti positiivisia vaikutuksia niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Usein nauramme arjessa kuitenkin liian vähän tai lyhytkestoisesti, emmekä saa kaikkia hyviä vaikutuksia osaksemme. Naurujooga onkin hauska ja lempeä keino lisätä terveyttä ja hyvinvointia elämään. Lue lisää!

STRESSINHALLINTAA & TUNNETAITOJA:

Iloinen poro tekee myös luentoja, workshoppeja koulutuskokonaisuuksia ja kursseja. Tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla sekä mindfulness ovat erityisosaamistani. Rakennan mielelläni toiveidesi mukaisia kokonaisuuksia esim. TyKy- ja virkistyspäiville, pikkujouluihin, syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin.

Luottamuksellisesti Sinulle 

Itsensä kohtaamista, itsetuntemusta, myötätuntoa ja hyväksyvää tietoista läsnäoloa.

Iloisen poron toiminnan kulmakivenä on luottamuksellisuus. Kaikki saavat jakaa juuri sen verran kuin itse haluaa – ja sen minkä jakaa, jakaa rehellisesti. Osallistumisessa on kyse enemmänkin omasta sisäisestä prosessista, kuin muille jaetusta monologista. Voit luottamuksen hengessä tulla mukaan osallistumaan juuri sillä tavalla kuin itse haluat, ilman paineita siitä, että päädytkin jakamaan jotain mitä et halunnut jakaa. Itsensä pitäminen turvassa ja omien rajojen tunnistaminen on todella tärkeää oman prosessin ja eheytymisen kannalta. Minä ohjaajana tuen sinua turvan ja suojan tarjoamisessa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Jokaiseen tapahtumaan voi osallistua ilman aiempaa kokemusta, mutta myös konkarit ovat sydämellisesti tervetulleita. Kurkista ajankohtaiset kurssit täältä ja tule mukaan! 

elina(at)iloinenporo.fi

044-3378 338

Perhetyö

Teen pienimuotoisesti myös lastensuojelun perhetyötä Familarin alihankkijana. Tästä voit tutustua AVIn päätökseen ja omavalvontasuunnitelmaani:

AVI-päätös

OMAVALVONTASUUNNITELMA