Mitä tarjoan? Kenelle? Miksi?

Iloisen poron tarjonta sopii Sinulle, joka haluat tutustua itseesi syvemmällä tasolla, lisätä omaa hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaa-ajalla ja löytää uutta elämäniloa. Kenties elät ruuhkavuosiasi, podet selittämätöntä ahdistusta tai riittämättömyydentunteita, ja suoritat tunnollisesti niin töissä kuin kotonakin. Olet kenties elänyt kiltin lapsen syndrooman ja erityisherkkyyden kanssa, tai kärsit burn out-oireista tai sen uhasta. Sinulle on täällä tilaa, sellaisena kuin olet!

Iloisen poron toiminnan kulmakivenä on luottamuksellisuus. Kaikki saavat jakaa juuri sen verran kuin itse haluaa – ja sen minkä jakaa, jakaa rehellisesti. Osallistumisessa on kyse enemmänkin omasta sisäisestä prosessista, kuin muille jaetusta monologista. Voit luottamuksen hengessä tulla mukaan osallistumaan juuri sillä tavalla kuin itse haluat, ilman paineita siitä, että päädytkin jakamaan jotain mitä et halunnut jakaa. Itsensä pitäminen turvassa ja omien rajojen tunnistaminen on todella tärkeää oman prosessin ja eheytymisen kannalta. Minä ohjaajana tuen sinua turvan ja suojan tarjoamisessa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Iloisen poron palveluiden avulla voit löytää takaisin itsesi äärelle ja oppia toimimaan tarkoituksenmukaisemmin ja myötätuntoisemmin arjen eri haasteiden keskellä.
  • MINDFULNESS: MBSRmeditaatio-ohjausta, jotta voi oppia elämään hyväksyvää ja tietoista elämää, arvostelematta ja rehellisesti. MBSR -menetelmä auttaa tunnistamaan omia stressireaktioitaan, jolloin niistä voi vapautua tai niihin voi vastata tarkoituksenmukaisesti. Ahdistus ja muut ikäviltä tuntuvat tunteet helpottavat kun löytää hidastamisen ja lempeän kohtikääntymisen merkityksen.
  • EASEL® -TYÖNOHJAUS: ammatillista ohjausta erilaisiin työelämän kipukohtiin ja stressipisteisiin. Liikaa töitä, epäselvät vastuunjaot, ongelmat työilmapiirissä, yksinäisyys, muutoksen hallinta, oma jaksaminen, elämänilon puute… Säännöllinen työnohjaus auttaa pysähtymään omien ”uutisten” äärelle: mitä minulle kuuluu ja mitä tarvitsen nyt, jotta voin toteuttaa työtäni, kehittyä ammatillisesti ja kukoistaa myös vapaa-ajallani ilman jatkuvaa stressiä ja ahdistusta. Tervetuloa niin pienryhmät, kuin yksilöohjauksesta kiinnostuneetkin!
  • EASEL® -COACHAUS: ohjausta asiakkaan tarpeista lähtöisin, esimerkiksi oman jaksamisen vahvistamista, omien vahvuuksien etsimistä, oman suunnan kirkastamista, ihmissuhteiden kehittämistä ja stressin vähenemistä. Kun saa työkaluja itselleen, voi jatkaa oman elämänpolun kulkemista suunta selkeämpänä.
  • NAURUJOOGA: iloa, naurua ja leikkimielisyyttä elämään naurujoogaamalla ohjatusti yhdessä muiden kanssa.
  • LUENNOT: Iloinen poro tekee myös luentoja, workshoppeja koulutuskokonaisuuksia ja kursseja. Tunnetaidot, hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla, mindfulness ja vapaaehtoistoiminta ovat erityisosaamistani. Tarjolla on valmiita paketteja, ja lisäksi rakennan mielelläni asiakkaan toiveiden mukaisia kokonaisuuksia esim. TyKy- ja virkistyspäiville, pikkujouluihin, syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin.

Jokaiseen tapahtumaan voi osallistua ilman aiempaa kokemusta, mutta myös konkarit ovat sydämellisesti tervetulleita. Otathan yhteyttä!