Tervetuloa onnellisen ja iloisen elämän lähteille!

Tässä hektisessä maailmassa tarvitaan läsnäolon saarekkeita. Jatkuvan informaatio- ja ärsyketulvan keskellä aivomme ja mielemme tarvitsevat taukoja ja pysähtymistä. Ja se on juuri sitä, mitä yritykseni Iloinen poro on tullut tarjoamaan. Lisäksi pohdin syvällisiä, ja laitan muutkin ajattelemaan.

Valotan tässä blogissani kuka olen, mitä teen, miksi ja miten. Hämmästelen elämän syvempiä ilmiöitä, jaan ammatillisia näkemyksiäni sekä henkilökohtaisia kasvupyrähdyksiäni. Olen introvertti, erityisherkkä ja tekniikkatumpula. Miten näillä eväillä voi olla työnohjaaja, mindfulnessohjaaja, luennoija ja yksityisyrittäjä? Millaisin eväin itse kohtaan maailman, ja millaisia työkaluja jaan asiakkailleni? Tervetuloa seuraamaan blogiani, niin sinulle selviää kaikki tämä – ja saat itsellesikin uutta pohdittavaa <3

Olen siis Elina Porokka, nainen Iloisen poron takana. Iloinen poro tarjoaa mindfulnessia, työnohjausta, coachausta ja naurujoogaa pääkaupunkiseudun asukkaille, työntekijöille, yrityksille ja järjestöille. Jos kaipaat ammatillista tai henkilökohtaista coachausta, iloa elämääsi tai stressinhallinta- ja rentoutustaitoja, tule mukaan!

Elina Porokka, Iloinen poro

www.iloinenporo.fi / www.facebook.com/iloinenporo / elina(at)iloinenporo.fi / 044-3378338

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *